Dedurizator 30 litri, AUTOMAT, By-Pass inclus

Daca stii ca te aflii intr-o zona unde apa dura este prezenta iti recomandam sa nu iti asumi riscul de a folosi apa asa cum vine pe teava. In cel mai scurt timp vei vedea ca vor aparea petele pe pahare, pe vase si oale, pe suprafetele mobilierului si ca electrocasnicele vor functiona greu sau nu vor mai functiona deloc din cauza faptului ca mineralele din apa se vor depune pe piesele componente. In acest sens iti recomandam un Dedurizator 30 litri, AUTOMAT, By-Pass inclus care se va dovedi extrem de util chiar si in momentul in care produsele anticalcar pe care le pui in masina nu mai functioneaza.

Review pe scurt

Dedurizator 30 litri AutomatIti prezentam un model de dedurizator cu by pass inclus. In plus, alaturi de el vei primi la pachet si un filtru grosier dar si un test de duritate inclus. Dedurizatorul pentru apa functioneaza in mod automat si iti permite regenerarea la volum care iti asigura economie de sare. In momentul in care iti doresti sa ai un aparat foarte confortabil, de cea mai buna calitate, care sa faca aproape singur toata treaba in locul tau, ai gasit produsul perfect. In continuare iti prezentam toate avantajele de care vei beneficia folosind acest aparat.

Plusuri

  • Este perfect pentru a fi folosit in toata casaoferind un mare volum de apa dedurizata
  • Curatare automata ai filtre care se vor curata in mod automat cu ajutorul tuturor tehnologiilor moderne care sunt incluse in pret
  • Pachetul este unul complet ai la dispozitie o serie de accesorii si produse care sa te ajute
  • Culoarea este prietenoasa cu toate interioarele aparatul este alb si este perfect pentru toate bucatariile indiferent de decorul si de culorile care le domina
  • Materialul este foarte usor de curatat aparatul este facut in totalitate din plastic si se transforma in dedurizator usor de curatat cu metode rudimentare.
  • Temperatura de lucru este foarte buna functioneaza inclusiv pentru apa la temperaturi mari care depasesc 45 de grade Celsius
  • Materialele constructive sunt de o calitate superioara dedurizatorul este confectionat din abs, platina, titan si plastic.
  • Este un aparat silentios care va functiona fara ca macar sa iti dai seama ca se afla acolo
  • Debitul de apa este de oar 1.8 m cubi pe ora deci este putin mai slab decat alte dedurizatoare existente in prezent pe piata. Acesta nu este un dedurizator destinat familiilor numeroase si nici mediilor unde este nevoie de o cantitate foarte mare de apa dedurizata pe ora.

Minusuri

  • Dimensiunile il pot face mare pentru bucatariile mici unde este nevoie de dispozitive cat mai ergonomice si care sa acopere un spatiu cat mai mic posibil.

Concluzie

Acest dedurizator este special pentru familiile cu foarte putini membri sau in care ascensorul pentru apa dedurizata nu este extrem de mare. Raportul dintre calitate si pret este foarte bun avand in vedere faptul ca ai un aparat compact care iti ofera si curatare automata. De asemenea, ai si economie de sare ceea ce este un alt atu al aparatului.