Dedurizator apa Bluesoft K100-VR34

Este important ca apa pe care o folosesti la spalatul rufelor, vaselor si chiar la dus sa fie de o calitate foarte buna, iar apa dura nu este considerata deloc o apa de calitate si nu este recomandata pentru electrocasnice si nici pentru baut. Chiar daca in masina de spalat te-ai obisnuit sa folosesti calgon noi iti recomandam sa iti cumperi un dedurizator care in timp te va ajuta si sa faci economie dar si sa oferi familiei tale o apa de cea mai buna calitate. In acest sens iti recomandam Dedurizator apa Bluesoft K100-VR34, un aparat de la care ai o serie de avantaje uimitoare.

Review pe scurt

Bluesoft K100-VR34Aparatul pentru dedurizare Bluesoft este special facut pentru utilizarea la nivel reidential si are o valva de comanda RX LED care iti permite controlul in functie de timp si de volum dar si cu o vana by pass inclusa. De asemenea, avand toate particularitatile constructive speciale este aparatul perfect pentru a asigura dedurizarea apei din casa ta iar pretul este cel care pana acum a atras cel mai mult utilizatorii fiind raportat la calitatea produsului.

Plusuri

  • Este un produs pentru toata casasi are toate caracteristicile necesare unui produs de calitate superioara
  • Metoda de filtrare este una moderna cu rasina de uz alimentar cationica, deci nu implica riscul de alergii si nici de aparitie a problemelor de sanatate
  • Filet exterior pentru un mai bun control
  • Curatare automata nu trebuie sa te mai stresezi in ceea ce priveste curatarea aparatului
  • Materiale de o calitate superoara componentele aparatului sunt facute din titan, plastic, abs si platina deci ai cele mai bune materiale existente in prezent pe piata pentru un dedurizator cu costuri rezonabile.
  • Pachetul este completimpreuna cu dedurizatorul la pachet vor veni si cabinetul, tancul pentru rasina, sistemul pentru distributia de rasina, valva si furtune si conectori, rasina cationica, put de saramura si preaplin.
  • Culorile produsului sunt prietenoase aparatul este o combinatie de alb si albastru si se foloseste in interior. Poate fi utilizat oriunde in casa pentru ca are culori prietenoase cu interioarele si nu va face nota discordanta cu restul mobilierului si culorilor din incapere.
  • Usor de curatat si intretinut acest aparat se curata si se intretine usor datorita suprafetei sale din plastic de cea mai buna calitate.

Minusuri

  • Acest aparat functioneaza doar pentru apa rece iar pentru cei care au intentie sa dedurizeze si apa calda aparatul acesta nu are cum sa mai functioneze in parametri pentru ca nu este destinat acestui tip de aplicatie. Pentru persoanele care vor sa dedurizeze apa rece este perfect iar calitatea raportata la pret este de invidiat.

Concluzii

Acest produs este un dispozitiv realizat din materiale de cea mai buna calitate, la un cost rezonabil, care se adreseaza exclusiv persoanelor care au nevoie de un volum de apa rece care sa fie dedurizata. Este perfect pentru familiile numeroase cum sunt cele formate din 3 si pana la 5 persoane si isi va face treaba perfect tu avand tot confortul.