Dedurizator 3-5 persoane,KY 25l

In cazul in care te intrebi la ce iti este util un dedurizator iti explicam noi in cateva randuri. In primul rand este foarte important sa ai apa fara minerale si mai ales fara calcar atunci cand o folosesti in masina de spalat haine sau in masina de spalat vase, chiar si atuci cand utilizezi produse speciale anti calcar care sa impiedice depunerea acestui mineral pe componentele interioare ale electrocasnicelor.

In acest scop iti recomandam un produs de cea mai buna calitate, care iti asigura un volum mare de apa dedurizata, de cea mai buna calitate la un pret rezonabil. Dedurizator 3-5 persoane,KY 25l este special pentru familiile numeroase unde necesarul de apa dedurizata este foarte mare.

Review pe scurt

Keman KY 25lAcest aparat functioneaza la o presiune maxima de 8.6 bari si asigura un volum de apa mare pentru familiile numeroase. Dimensiunile sale de 49 x 32 x 108 cm il fac sa fie un aparat greu de integrat in bucatariile mici. Vine in doua variante de culoare, alb sau albastru pentru ca tu sa poti alege culoarea care ti se potriveste cel mai bine. Debitul este de 3.2 metri cubi pe ora si consumul de regenerare este de 3 kg iar capacitatea de stocare este de 50 kg.

Plusuri

 • Iti asigura protectia masinii de spalat vase, haine si alte electronice din casa pentru care este folosita apaacest aparat elimina inclusiv formarea petelor de pe obiectele sanitare si de pe pahare si confera un confort foarte bun in dus si atuci cand sunt spalate rufele.
 • Curatare eficienta curatarea se face contra curent si se utilizeaza in acest scop saramura
 • Regenerarea volumetrica este reglabila
 • Valoarea duritatii se poate introduce manual si se poate seta
 • Se va face o economie de sare cu 70 de procente mai mare comparativ cu alte sisteme
 • Consumul mic de sare constituie un mare avantaj vei consuma doar 3 kg de sare deci nu trebuie sa iti faci griji.
 • Capacitatea de tratare mare ai 75 grade germane de calcar ce pot fi prelucrate pe metru cub
 • Componente ferite de depuneri componentele care sunt in direct contact cu apa sunt facute din teflon si din plastic si sunt foarte bine protejate de depuneri astfel incat sa nu fie afectate
 • Paharele si suprafetele din casa ta vor arata foarte bine
 • Dispar petele de pe vase si de pe pahare

Minusuri

 • Dimensiunile aparatului sunt considerate mari de unii utilizatori si este posibil ca aparatul sa fie greu de integrat in bucatariile mici si va fi nevoie sa faci un efort in plus pentru a il putea integra. Este recomandat sa analizezi bine situatia inainte de a cumpara un anumit produs si aparatul pentru a determina daca necesarul de spatiu este asigurat.

Concluzii

Dedurizatorul acesta este ideal pentru casele in care necesarul de apa dedurizat este mare si penru cei care vor sa ofere o apa de cea mai buna calitate familiilor lor. Daca alegi cel mai bun dedurizator vei avea avantajul unor electrocasnice mai longevive.