Dedurizator, 3-5 persoane, EWS 25 L,volumetric,ora de regenerare setabila,filtru sediment cadou, Vana Clack SUA+ tester duritate cadou

Sunteti in cautarea unui dedurizator perfect pentru o familie mare, de 5 prsoane, si dedicat unei duritati de cel mult 55 de grade Germane? Dedurizatorul EWS este perfect si in plus, veti beneficia de o autonomie mare de functionare, ceea ce face ca acest dedurizator sa fie cumparat de un numar din ce in ce mai mare de persoane.

Review pe scurt:

Dedurizator EWS 25lDedurizatorul EWS 25 L este destinat pentru chiuveta si functioneaza atat pentru apa calda cat si pentru apa rece, suportand un debit maxim de 2 metri cubi pe ora la o temperatura de lucru cuprinsa intre 0 si 49 de grade Celsius. Este confectionat din plastic, fiind foarte usor de curatat cu produse din comert destinate unor astfel de suprafete.

Consumul de sare este de 4kg, suporta o presiune a apei cuprinsa intre 2.5 si 8.6 bari si are o capacitate de stocare a sarii de 50 kg in cabinet si de 100 kg in dublu corp. Rasina trebuie schimbata din 10 in 10 ani.

Plusuri:

+ Protectia electrocasnicelor si instalatiei sanitare  Dedurizatorul EWS 25 L elimina cu succes calcarul din apa si protejeaza masina de spalat rufe, centrala, masina de spalat vase, precum si instalatiile sanitare,

+ Fara pete in bucatariededurizatorul elimina formarea petelor pe pahare si pe suprafetele sanitare.

+ Mai mult confort – cu acest dedurizator veti avea un nivel mai mare de confort la dus si in momentul in care spalati rufele.

+ Filtrarea se face cu rasina cationica de uz alimentar DOW

Dedurizator EWS 25l Laterala+ Curatarea automta este realizata cu saramura in contra curent, aceasta fiind cea mai eficient metoda

+ Puteti seta ora pentru regenerare volumetrica

+ Produsul are procesor cu memorie care afiseaza debitul si volumele de apa

+ Controlul sistemului este realizat controlat cu ajutorul unui microprocesor

+ 70% economie de sarecomparativ cu alte sisteme puteti economisi cu succes sarea

+ Componente rezistente la contactul cu apacomponentele sunt protejate de depuneri fiind facute din plastic sau din teflon

+ Fiabilitate foarte buna – sistemul dispune de o vana cu o constructie simpla

+ Calitate garantata de experientaproducatorul Clack are o traditie in acest domeniu de cel putin 65 de ani.

+ Vana de comanda Clack SUApermite utilizarea dedurizatorului in familiile cu pana la 5 membri

+ Autonomie de functionare garantata

+ Functioneaza perfect pentru o durate de cel mult 55 de grade Germane

Minusuri:

– Temperatura maxia a apei de 49 grade Celsiusacest sistem pentru dedurizarea apei nu suporta temperaturi mai mari ale apei, ceea ce in unele situatii se poate dovedi o problema.

– Dimensiuni de 49 x 32 x 108 cm – pentru bucatariile mici unde lipsa spatiului constituie o problema, acest dedurizator are dimensiuni mari.

Concluzie:

Dedurizatorul EWS pentru 3-5 persoane, de 25 L este perfect pentru familiile care numara in totalitate maxim 5 membri si care locuiesc in zonele unde duritatea apei este de 55 de grade. Este un dedurizator estetic, cu faclitati moderne, usor de instalat, utilizat si curatat.